Diskuse

Predátor Race Monínec – prostě fajn brutál

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S podobnými závody se roztrhl pytel. Člověk se z pohodlí gauče nestačí divit, co jsou lidi ochotni za nemalý peníz podstoupit. Jenže když si to člověk vyzkouší na vlastní kůži, přestane se divit. Tělo nemůže, ale vůle jej postrkuje dál přes překážky a bahno. V cíli tělo vysláblé a roztřesené, sem tam modřina, ale fajn pocit, že to zvládl. Já si to zkusil po 30 letech od absolvování železňáka, téměř bez jakékoliv přípravy a musím potvrdit vaše slova ... fajn brutál. Zvláště pro netrénovaného.

1 0
možnosti
Foto

Heslo "pochopíš až v cíli" platí, že? :)

0 0
možnosti

Docela se těším, až hejtmanský post LB kraje obsadí odolný a vytrvalý člověk, který z vlastních zkušeností ví, že že i brutál může být fajnR^ Ať se Vám daří a buďte svá :-)

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuji. Ale jak víte, všechno se dá zneužít a to dokonce i to, že člověk, který sportuje, nežije jen sportem, ale snaží se i něco kolem sebe změnit. Nebo naopak - kritizováno je to, že jako politik sportuji, ještě k tomu výkonnostně a dokážu si na to vyšetřit čas. Mám sedět na židli a kynout! Ale - to mi chuť do podobných akcí nebere :) Neb kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. A tahle mi aspoň dělá dobře :)

0 0
možnosti